Administrație

Primarul Fritz ia pulsul cetățenilor în cartiere

Primarul Fritz ia pulsul cetățenilor în cartiere
Adora Beauty

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz va merge în aceste zile în cartiere pentru a afla nevoile cetățenilor legate de oraș și de zona în care locuiesc.

Astfel, pe 18 iunie edilul împreună cu reprezentanții primăriei vor fi în Freidorf, apoi pe 7 iulie în Ciarda Roșie, pe Alexandrescu în data de 14 iulie și pe Bogdăneștilor pe 28 iulie. Vor mai urma apoi și alte întâlniri, în alte cartiere.

“Energia care alimentează Timișoara vine de la oamenii care locuiesc și lucrează în cartiere – cartiere cu personalități, economii, profiluri demografice diferite și nevoi diverse. E energia care trebuie să pună în mișcare motoarele administrației locale.
Împreună cu echipa primăriei, luăm Timișoara la pas și venim în cartierul tău. Vrem să vedem îndeaproape provocările cu care vă confruntați tu și vecinii tăi și vrem să aflăm care sunt visele voastre pentru transformarea cartierului în care locuiți, în care duceți copiii la școală, pe care îl parcurgeți cu bicicleta, unde vă parcați mașina. Vrem să aducem soluții, să răspundem la întrebări – și, mai ales, să vă ascultăm cu atenție”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*