Eveniment

Dotări noi pentru pompierii timișeni

Dotări noi pentru pompierii timișeni

Inspectoratul pentru Situații de Urgență BANAT al județului Timiș va fi dotat, în perioada următoare, cu nouă autospeciale noi de stingere a incendiilor cu o capacitate de 4.000 de litri și cu șapte autospeciale noi de stingere a incendiilor cu o capacitate de 10.000 de litri.

Achiziția se va derula printr-un proiect finanțat de Uniunea Europeană, din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020, în urma semnării acordurilor cadru la nivel național, la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Înnoirea parcului de autospeciale al ISU Banat Timiș este o necesitate urmare a faptului că o parte din autospecialele de stingere sunt cu durata normală de utilizare depășită.

Am participat, astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență BANAT al județului Timiș la momentul semnării acestui acord cadru, participând în sistem de videoconferință alături de ministrul afacerilor interne, domnul Lucian Bode, ministrul investițiilor și proiectelor europene, domnul Cristian Ghinea, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, domnul Raed Arafat și inspectorul general al IGSU, domnul Dan Paul Iamandi”, a anunțat, marți, prefectul Zoltan Nemeth.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*