Politic

Andrei Molnar a fost ales președinte al Filialei Timiș ai Uniunii Democrate Maghiare din România

Andrei Molnar a fost ales președinte al Filialei Timiș ai Uniunii Democrate Maghiare din România

Delegații județeni ai Uniunii Democrate Maghiare din România, Filiala Timiș, s-au întrunit la o Adunare electivă sâmbătă, în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

După deschiderea ședinței prin rostirea mesajelor de salut de către invitați, actorii Teatrului Maghiar de Stat Csíki Gergely, Emília B. Borbély și Csaba András Molnos au delectat participanții cu o producție artistică deosebită.

Ordinea de zi a adunării a inclus aprobarea raportului conducerii, alegerea președintelui Filialei Județene, a membrilor delegați în Consiliul Reprezentanţilor Unionali, a membrilor Consiliul Delegaților Județeni, a membrilor Comitetului Județean de Audit, a membrilor Comitetului Județean de Etică și a Comitetului de Supraveghere a Regulamentului. În ședința care a durat mai mult de trei ore au fost votate și modificări al Regulamentului de funcționare și au fost aleși delegații județeni la Congresul Uniunii Democrate Maghiare din România din 17 septembrie 2021.

Andrei Molnar, actual subprefect al județului, președinte interimar a fost votat în unanimitate de cei 127 de delegați prezenți, aceștia exprimându-și susținerea candidatului prin vot secret.

În Consiliul Reprezentanţilor Unionali, organizația județeană va fi reprezantată de Ioan Ihasz, primarul comunei Dumbrava și Imre Farkas, fostul viceprimar al Timișoarei, pe lângă Andrei Molnar.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*