Eveniment

Activitate suspendată la Înmatriculări Auto, după ce zece agenți au fost săltați pentru luare de mită

Activitate suspendată la Înmatriculări Auto, după ce zece agenți au fost săltați pentru luare de mită

Zece agenţi de poliţie de la Compartimentul de înmatriculări şi evidenţa vehiculelor rutiere Timişoara, suspectaţi de luare de mită, au fost ridicaţi de poliţiştii anticorupţie şi duşi la audieri.

Potrivit cercetărilor, în primele patru luni ale anului, suspecții au pretins și au primit, prin intermediari, diferite sume de bani, între 20 și 100 de lei, pentru înmatricularea unor autovehicule fără programare sau prin procesarea mai multor seturi de dosare de înmatriculare auto la o singură programare.

În perioada menţionată, cercetările au evidenţiat înfăptuirea a 384 de acte materiale de luare de mită, anunță DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş.

Cei zece agenţi de poliţie sunt audiaţi de către procurorul de caz la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, urmând ca acesta să dispună în consecinţă cu privire la luarea unor măsuri preventive.

La activităţile de procedură penală s-a beneficiat de sprijin din partea DGA – Centrul Operaţional 2 Timişoara şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Arad.

În urma acțiunii de luni dimineață, Serviciul de Înmatriculări a fost închis. Cei programați astăzi se pot prezenta începând de poimâine în orice zi pentru a-și rezolva problemele, însă trebuie să țină cont de ora la care au fost programați.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*