Utile

Spălarea conductelor de către Aquatim întrerupe apa pentru unii clienți. Presiune scăzută în Lovrin

Spălarea conductelor de către Aquatim întrerupe apa pentru unii clienți. Presiune scăzută în Lovrin

Luni, 14 iunie, între orele 9-15, se va sista furnizarea apei în Butin și Percosova, iar între orele 10 și 16 se va opri apa în Șemlacu Mare și Șemlacu Mic. Întreruperile vor fi cauzate de lucrările de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție.

Din același motiv, în intervalul 14-18 iunie, între orele 9-15, se va întrerupe zilnic livrarea apei în localitatea Giulvăz.

De asemenea, în intervalul 14-18 iunie, zilnic între orele 9-15, în localitatea Lovrin se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*