Administrație

Mitropolitul Banatului a sfințit noua capelă de la Șandra, cu prilejul Zilei Înălțării Domnului/ VIDEO

Mitropolitul Banatului a sfințit noua capelă de la Șandra, cu prilejul Zilei Înălțării Domnului/ VIDEO
Adora Beauty

Dublu eveniment în comuna timișeană Șandra. Cu prilejul sărbătorii creștine a Înălțării Domnului, a fost sfințită de către Înalt Prea Sfintia Sa Arhiepiscopul Timişoarei și Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, și noua capelă cu săli de priveghi de la Șandra.

Construirea unei capele noi a fost una dintre marile dorințe ale comunității, înfăptuită de Primăria Șandra. Valoarea investiției a fost de 93 de mii de euro, pe GAL prin proiectul Triplex Confinium.

A fost o zi foarte importantă. A avut dublă însemnătate. În primul rând am comemorat Ziua Eroilor, de Înălțare am făcut acel parastas la Monument, ne-am  bucurat de vizita Înalt Prea Sfinției Sale Mitropolitul Banatului care a fost alături de noi la evenimente. Pe lângă aceasta, mă bucur că am reușit să sfințim această capelă, care potrivit normelor UE și în mediul rural e necesară această capelă ca lucrurile să fie așa cum Uniunea Europeană a impus. Valoarea capelei e 93 mii euro, realizată pe fonduri europene printr-un program al Grupului de Acțiune Local. A durat undeva cu tot cu proiect undeva la doi ani”, a transmis primarul comunei Șandra, Luchian Savu.

Video aici:

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*