ELECTORAL, Politic

Niculae Ioan Pop, candidatul PNL pentru Primăria Voiteg: “O comună nu se poate dezvolta numai din bugetul primăriei”/ VIDEO

Niculae Ioan Pop, candidatul PNL pentru Primăria Voiteg: “O comună nu se poate dezvolta numai din bugetul primăriei”/ VIDEO

Niculae Ioan Pop este candidatul PNL la alegerile parțiale pentru fotoliul de primar al comunei Voiteg.

Acesta este de profesie economist și vine din mediul privat, având afaceri în domeniul construcțiilor. Din toamna trecută și până de curând a fost primar interimar al comunei Voiteg, funcție din care a decis să demisioneze. Cariera politică a început-o în 1996, când a aderat la Partidul Liberal. În 2008 a luat o pauză, dar a revenit în 2020, când a ieșit pe locul 2 la alegerile locale pentru Primăria Voiteg. Anul trecut s-a înscris în Partidul Republican, din partea căruia a candidat la Primăria Voiteg, iar de curând a semnat adeziunea la PNL.

Alegerile locale parțiale la Primăria Voiteg vor avea loc în data de 27 iunie. Contracandidații liberalului Niculae Ioan Pop sunt de la PSD, PRO România și AUR.

Promisiunile liberalului pentru locuitorii comunei sunt legate de investiții, în special în rețeaua de canalizare și în asfaltarea drumurilor din satele aparținătoare. În planurile acestuia ar fi și accesarea fondurilor europene, foarte benefică pentru dezvoltarea comunei.“Locuitorii comunei știu multe lucruri despre mine, provin din mediul privat am condus afaceri timp de 25 de ani și cred că am experiența pentru a conduce Primăria Voiteg. După cum se văd tendințele de dezvoltare a comunei, este nevoie de un om puternic care să implementeze și să acceseze proiecte, pentru că nu putem ca Primăria Voiteg să trăiască din bugetul primăriei. O comună nu se poate dezvolta numai din bugetul primăriei, este un buget mic și abia acoperă cheltuielile de funcționare și lucrări mărunte de întreținere și investiții”, a explicat Niculae Ioan Pop, candidatul PNL la Primăria Voiteg.

Niculae Ioan Pop a prezentat bugetul de dezvoltare și cheltuieli pe anul în curs al Primăriei Voiteg, care prevede lucrările în derulare. Este în valoare totală de 5.184.000 lei.

VIDEO aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*