Sănătate

Sunt doar trei cazuri noi de covid în Timiș

Sunt doar trei cazuri noi de covid în Timiș

În județul Timiș au fost înregistrate trei noi cazuri de infectare cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Direcția de Sănătate Publică anunță că au fost prelucrate 350 de teste, dintre care 154 au fost teste rapide.

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, în contextul pandemiei COVID-19, se prezintă astfel:

TIMIȘOARA 1

GOTTLOB 1

TRAIAN VUIA 1

În această dimineață, în spitalele din Timiș erau internați 64 de pacienți diagnosticați cu COVID-19, dintre care 31 la Terapie Intensivă.

Nici astăzi nu a fost consemnat vreun deces în rândul pacienților infectați cu SARS-CoV-2, astfel că numărul total al deceselor a rămas de 1.286 de la începutul pandemiei în Timiș.

Ieri, în județul Timiș au intrat în izolare zece persoane.

Rata de infectare cu SARS-CoV-2, calculată pe ultimele 14 zile, este astăzi în Timiș de 0,17 cazuri la o mie de locuitori, în vreme ce în Timișoara coeficientul este de 0,19 cazuri la mie.

Localitatea Boldur este în zona roșie cu 3,64 cazuri la mie, iar Voiteg rămâne în zona galbenă cu 2,02 cazuri la mia de locuitori.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*