Eveniment

Polițiștii timișeni au depistat cinci hoți în weekend. Ce au sustras

Polițiștii timișeni au depistat cinci hoți în weekend. Ce au sustras

Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit de furt calificat. El a fost identificat sâmbătă, la o zi după ce ar fi sustras, profitând de neatenția angajaților, suma de 2.800 de lei dintr-un sertar al unei societăți comerciale.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului, precum și pentru recuperarea totală a prejudiciului.

De asemenea, trei tineri cu vârste de 16 și 23 de ani, bănuiți de furtul unui autoturism, sunt cercetați de polițiștii timișeni. Ei au fost găsiți sâmbătă, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Sânnicolau Mare după ce în data de 24 mai a.c., au sustras un autoturism parcat în fața unei case din Dudeștii Vechi.

Sâmbătă, agenții au depistat mașina în localitatea Valcani.

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În cauză, continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului de 23 de ani, precum și stabilirea implicării minorilor de 16 ani.

Tot sâmbătă, în jurul orei 21.20, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați despre faptul că o femeie, de 59 de ani, a fost depistată de agenții de pază a unei societăți comerciale în timp ce fura bunuri.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că femeia a reușit să treacă de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare în valoare de 320 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*