Administrație

Fritz promite că redeschide Baza Uszoda. Va fi transformată într-un centru sportiv și cultural

Fritz promite că redeschide Baza Uszoda. Va fi transformată într-un centru sportiv și cultural

Primarul Dominic Fritz a mers zilele trecute la fostul centru de natație din Parcul Central (Scudier), împreună cu mai mulți colegi din Primăria Timișoara pentru a găsi o soluție de a valorifica această locație. El promite că Baza Uszoda va fi redată comunității chiar în această vară.

„În urmă cu câteva luni, când am venit la primărie, baza era o ruină plină de gunoaie și un adăpost pentru oamenii străzii, chiar în centrul Timișoarei. Era un loc căzut în uitare din 2013. Am scos de acolo, în ultimele săptămâni, peste 100 de tone de gunoaie, iar în urma vizitei pe teren de zilele trecute am decis să transformăm Uszoda într-un centru sportiv și cultural. În următoarele zile vom lucra la un proiect de reconversie a spațiului, astfel încât baza să poată fi deschisă încă din această vară. Dărâmăm gardurile din beton care acum separă baza Uszoda de parc, dar le vom păstra pe cele vechi, vom reface terenurile de baschet și vom transforma cel puțin unul dintre bazine într-un loc de spectacole și proiecții de film”, a transmis, luni, Dominic Fritz.

Primarul a mai precizat că amenajarea de la Uszoda este o soluție temporară până când instituția va obține fondurile necesare unei reabilitări complete.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*