Politic

Niculae Pop, candidatul PNL la Primăria Voiteg

Niculae Pop, candidatul PNL la Primăria Voiteg
Adora Beauty

PNL Timiș și-a prezentat azi candidatul la alegerile locale pentru funcția de primar al comunei Voiteg. Este vorba de Niculae Pop, fost viceprimar cu atribuții de primar de la decesul fostului edil.

Alegerile locale vor avea loc în data de 27 iunie.

Niculae Pop este de profesie economist și vine din mediul privat, având afaceri în domeniul construcțiilor. Între 1996 și 2008, a fost membru al PNL, apoi a renunțat. Anul trecut s-a înscris în Partidul Republican, din partea căruia a candidat la Primăria Voiteg, iar azi a semnat adeziunea la PNL.

Alin Nica este convins că alegerile la Primăria Voiteg vor fi câștigate cu un scor de 70% de candidatul PNL. „Ne propunem să câștigăm aceste alegeri și să punem comuna Voiteg pe un alt traseu, cel al unei comune moderne, în care reformele atât administrative la nivel local, dar și investițiile locale să primeze și împreună cu Consiliul Județean, să reușim să dăm locuitorilor comunei Voiteg bunăstare. Ca primar interimar, a luat unele măsuri privind curățenia, ordinea și lucrează deja la proiectele pe care vrea să le dezvolte după 27 iunie: extinderea rețelei de canalizare și alimentare cu apă, asfaltarea drumurilor din satele aparținătoare, care sunt într-o stare deplorabilă și atragerea de fonduri europene”, a afirmat președintele PNL Timiș, Alin Nica.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*