Social

De Ziua Copilului, polițiștii timișeni le-au făcut o surpriză unor copii nevoiași

De Ziua Copilului, polițiștii timișeni le-au făcut o surpriză unor copii nevoiași

Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. E o lume aparte, plină de lumină și armonie. 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copiii.

De Ziua Copilului, polițiștii timișeni au dorit să aducă câteva zâmbete în plus. Astfel, au apelat la Academia Mămicilor din Timișoara pentru a le sugera câțiva copilași pentru care un mic gest ar conta.

“În cel mai scurt timp am găsit o familie din municipiul Timișoara, respectiv o fetiță, de 13 ani și doi băieței, de 9 și 5 ani, care sunt crescuți doar de tată, iar misiunea lui nu e atât de ușoară. Din contribuțiile polițiștilor timișeni am cumpărat hăinuțe, dulciuri, alimente și jucării. Bucuria și entuziasmul copiilor au fost molipsitoare pentru toți cei prezenți. Sperăm că ajutorul nostru a contat, poate nu este suficient, însă a fost din suflet. Fericirea lor este importantă pentru noi. Bucuria și entuziasmul sunt sentimente care ne fac viața mai frumoasă indiferent de vârsta pe care o avem. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş urează tuturor copiilor: La multi ani! O copilărie plină de bucurii!”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*