Cultură

Expoziția „Muzeul Bibliei” ajunge în Arad, la Vladimirescu

Expoziția „Muzeul Bibliei” ajunge în Arad, la Vladimirescu

Biserica Harvest Arad vă invită, mâine, 29 mai, de la ora 17, să luați parte la vernisarea Muzeului Bibliei, eveniment care va avea loc în incinta bisericii din Vladimirescu, Via Carmina – Str. Augusta nr. 8. Cu această ocazie oaspete de onoare va fi Victor Opaschi, secretar de stat pentru culte.

Acest proiect este organizat de Biserica Harvest Arad în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, Instituția Prefectului Județului Arad, Biblioteca Județeană A.D. Xenopol Arad, Complexul Muzeal Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Societatea Biblică România, Asociația Renașterea Familiei și Via Carmina.

Muzeul Bibliei cuprinde peste 1.000 de exponate biblice din diferite perioade istorice și în mai multe limbi, începând cu anul 1240, ediția lui Tyndale din 1526, primele Biblii tipărite în limba română, inclusiv Biblia-breloc purtată de Billy Graham sau prima Biblie care a ajuns pe lună sub formă de microfilm.

Vizitatorii sunt așteptați în perioada expoziției: 30 mai – 29 iunie, în incinta Bisericii Harvest Arad – Vladimirescu, Str. Augusta nr. 8. Programul de vizitare a expoziției: luni – vineri, între orele 10 – 18 (tururi organizate din 2 în 2 ore) și în zilele de duminică, între orele 14 – 18.

În cadrul expoziției vor fi proiecții de film pentru copiii cu vârsta între 6 – 12 ani, iar pentru grupuri mai mari de zece prsoane se fac înscrieri la numărul de telefon 0730 503 819.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*