Eveniment

Un bărbat și o femeie au mari probleme cu legea. Ce au descoperit polițiștii care i-au oprit în trafic

Un bărbat și o femeie au mari probleme cu legea. Ce au descoperit polițiștii care i-au oprit în trafic

Polițiștii timișeni au depistat un bărbat de 21 de ani și o femeie de 39 ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere.

În 25 mai, în jurul orei 00:30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Drumul Cenadului din localitate, un autoturism, condus de un bărbat de 21 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. S-a procedat la conducerea bărbatului la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive. Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

De asemenea, în 25 mai, în jurul orei 01:40, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara, au depistat o femeie, de 39 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. În urma verificării în baza de date a rezultat faptul că femeia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acesteia, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*