Administrație

Fostul președinte al CJ Timiș: USR-PLUS a ajuns să se întindă ca o caracatiță în toată Timișoara

Fostul președinte al CJ Timiș: USR-PLUS a ajuns să se întindă ca o caracatiță în toată Timișoara

Fostul șef al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, în prezent consilier județean PSD, se declară nemulțumit și susține că USR Plus pune stăpânire pe funcțiile cheie din administrația locală. Ba chiar organizează concursuri cu dedicație pentru membrii, cei mai mulți fără pregătire sau experiență în domeniu.

“Administrația USR-PLUS din Timișoara este mai habarnistă în administrație publică decât mi-aș fi imaginat vreodată. Habarnistă și rău-intenționată!

S-au văzut cu sacii în căruță și acum pun oameni în funcții cheie din administrație, care habar nu au ce trebuie să facă! Pur și simplu îngroapă orașul de dragul unor recompense pentru munca depusă de unii și alții în campania electorală. Vedem cu toții cum își face de cap Ruben Lațcău, în tot ce înseamnă instituții aflate în subordinea primăriei. Cum “plantează” orice membru USR-PLUS, indiferent că știe sau nu lucruri elementare de administrație.

Domnilor, Timișoara nu este experimentul vostru! Nu ați venit să învățați acum ce și cum trebuie făcut pentru oraș și timișoreni! Trebuia să aveți măcar decența să vă pregătiți pentru acest examen, care înseamnă administrarea unui oraș, nu să faceți experimente deplorabile pe spatele nostru, al tuturor!

Ați luat nota DOI, stați jos și lăsați oamenii cu experiență să își facă treaba!”, a transmis fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra.


Un comentariu

  1. Vorbeste supercalificatul care a studiat la doua universitati cotate de ARACIS cu lipsa de incredere ;dai banu si primesti diploma si cu prietenii din PSD promovezi . Nu spun ca USR -istii sunt grozavi , dar lasa sa vorbeasca altii .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*