Administrație

Robu îl ironizează pe primar: „Prima mare „realizare” a administrației Fritz: 21 milioane euro amendă la Colterm”

Robu îl ironizează pe primar: „Prima mare „realizare” a administrației Fritz: 21 milioane euro amendă la Colterm”
Adora Beauty

Nicolae Robu tună și fulgeră pe Facebook la adresa primarului în funcție. De această dată, mărul discordiei îl reprezintă situația de la Colterm.

„Prin incompetența și/sau delăsarea tandemului Fritz-Lațcău, COLTERM A AJUNS SĂ PRIMEASCĂ O AMENDĂ DE 21 MILIOANE EURO, necumpărând în termenul european de 30 aprilie inclusiv, cele 270.000 de certificate câte avea în sarcină. În plus, obligația de a le cumpăra rămâne valabilă! Se va fixa un nou termen și apoi, dacă problema va fi tot nerezolvată, se va aplica o nouă amendă și a treia oară se va ridica dreptul de a funcționa!  AȚI ÎNȚELES BINE, stimați timișoreni: S-A CREAT UN PREJUDICIU DE 21 MILIOANE EURO, pentru care cei vinovați vor trebui să dea socoteală la DNA și apoi în instanță și în final să recupereze banii”, a transmis Robu.

Fostul primar este de părere că Dominic Fritz tratează cu nonșalanță problema, deci nu e de mirare că s-a ajuns unde s-a ajuns.

„Atâta desconsiderare pentru oraș, în istoria Timișoarei, niciun Primar, dar NICIUNUL nu a avut!  În 2012, am informat – fără a mă văita!- ce situație grea am moștenit la COLTERM. Soluția cea mai comodă pt mine atunci ar fi fost cea aplicată de mulți Primari în situații similare (Iohannis la Sibiu, Bolojan la Oradea etc): închiderea societății.   Eu n-am făcut așa ceva pentru că n-am avut sufletul să lovesc în peste 60.000 de familii abonate la COLTERM și să poluez orașul înzecit cu noxele degajate de 60.000 de centrale de apartament în plus față de cele existente (aceste centrale sunt potrivite pt case, dar contraindicate în număr mare pe metru pătrat construit, deci la blocuri).  M-am chinuit 8 ani și jumătate FĂRĂ SĂ CREEZ NELINIȘTI cetățenilor, găsind, de fiecare dată, soluții în momentele grele.

Am reușit, FĂRĂ SĂ MĂRESC PREȚUL GIGACALORIEI, în condițiile în care toate s-au scumpit mult:  gazul, cărbunele,   transportul cărbunelui, electricitatea, apa,  forța de muncă. P.S. Comunicarea oficială a amenzii se spune că încă nu e făcută, dar niciodată în istorie nimeni nu a fost iertat, nu s-a făcut niciodată vreo derogare de la regulă”, a mai precizat Nicolae Robu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*