Administrație

Nou Consiliu de Administrație la S.C. Horticultura

Nou Consiliu de Administrație la S.C. Horticultura

Rudolf Graf, consilierul personal al primarului Dominic Fritz, a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Horticultura S.A.

Membri Adunării Generale a Acționarilor au decis, marți, revocarea Consiliului de Administrație al Horticultura S.A. și numirea unui nou consiliu provizoriu, după ce au constatat numeroase nereguli în modul în care sunt întreținute de către această societate parcurile și spațiile verzi din Timișoara.

Noul Consiliu de Administrație al Horticultura S.A. va avea o misiune extrem de importantă, care va porni de la menținerea în cele mai bune condiții a moștenirii verzi pe care Timișoara o are și va continua cu extinderea spațiilor verzi în oraș”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Înaintea deciziei de revocare a vechiului Consiliu de Administrație, membri AGA au fost informați despre demisia unuia dintre membri, Caița Panici.

Astfel, în locul vechiului Consiliu de Administrație au fost numiți următorii: Rudolf Gräf – studii de arhitectură, Anca Megan – economist, Alexandra Mălăieș – studii de management, Daniel Paraschiva – studii de management și economie, Caița Panici – studii de agronomie, Alexandru Mateuț – jurist, Mihaela Calescu – studii de agronomie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*