Social

Poliția Locală îi invită pe timișoreni la acțiunea voluntară de igienizare a malurilor Canalului Bega

Poliția Locală îi invită pe timișoreni la acțiunea voluntară de igienizare a malurilor Canalului Bega

În urma misiunilor de patrulare, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au constatat că pe malurile Canalului Bega, pe zona verde dintre canal si carosabil, cât și pe luciul de apă, sunt dispersate cantități mari de deșeuri.

Acest fenomen imprimă zonei un aspect vizual neplăcut, în contextul în care, odată cu încălzirea vremii, Canalul Bega este foarte animat, mulți timișoreni alegând acest mod de recreere. Pentru a reda zonei un aspect civilizat, Direcția Poliției Locale va organiza sâmbătă, 15 mai, o acțiune voluntară de igienizare a Canalului Bega, atât pe maluri cât și pe luciul de apă, între Uzina de Apă și Podul Modoș, fiind sprijiniți de Primăria Timișoara,  RETIM Ecologic Service S.A și Direcția Apelor Banat.

La acțiune sunt invitați și timișorenii care doresc să redea, alături de autorități, un aspect plăcut acestui simbol al orașului, Canalul Bega. Întâlnirea voluntarilor va avea loc în data de 15 mai, la ora 08:45, la intrarea în Uzina de Apă de pe str. Rozelor.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*