Eveniment

Aproape 200 de amenzi pentru nerespectarea regulilor în pandemie

Aproape 200 de amenzi pentru nerespectarea regulilor în pandemie

În cursul zilei de ieri, 239 de polițiști timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost verificate 102 societăți comerciale, precum şi 122 de mijloace de transport persoane, dintre care 45 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 198 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 45.000 de lei. Dintre acestea, 152 de amenzi în valoare de 31.000 de lei au fost aplicate pentru nepurtarea măștii sanitare și 46 de sancțiuni în valoare de 14.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*