Utile

Clienții Aquatim din trei localități rămân fără apă la robinete

Clienții Aquatim din trei localități rămân fără apă la robinete
Adora Beauty

Sâmbătă, 8 mai, între orele 9 și 15, în comuna Liebling se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și igienizare a rețelei de distribuție.

Luni, 10 mai, între orele 08-16, în localitatea Homojdia, Aquatim va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare și dezinfectare a rezervorului și rețelei de distribuție.

Tot luni, 10 mai, între orele 8-15, în localitatea Bacova se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*