Eveniment

Misiuni dificile pentru pompierii timișeni, în ultimele 24 de ore

Misiuni dificile pentru pompierii timișeni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii militari timișeni au asigurat un număr de 78 de misiuni specifice.

Astfel, pompierii au intervenit pentru stingerea a 6 incendii, au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile PSI necesare la 3 accidente rutiere, iar echipajele SMURD au avut 48 de solicitări pentru acordarea primului ajutor medical.

Pe lângă intervențiile obișnuite, în această noapte, în urma fenomenelor meteo periculoase, Cod Galben de vânt, pompierii au intervenit pentru degajarea a 4 copaci, în Timișoara și Giroc. Unul dintre copacii căzuți a avariat 3 mașini, provocând pagube materiale.

Un incendiu puternic a avut loc în localitatea Făget. Incendiul a fost anunțat la ora 03:07. Pompierii din cadrul Stației de Pompieri Făget au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 10 pompieri.

La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperișul casei și în bucătărie, fiind extins și la o anexă.

Din fericire, incendiul a produs doar pagube materiale, proprietarii reușind să se autoevacueze la timp.

În urma cercetărilor la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric – conductor electrici cu improvizații.

La scurt timp, în jurul orei 04:28, pompierii au fost solicitați să intervină la un alt incendiu în localitatea Cruceni.

La locul incendiului s-au deplasat 8 pompieri cu 2 autospeciale de stingere. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o magazie (construcție din lemn) pe o suprafață de aproximativ 20 mp. În urma incendiului au ars utilaje și scule electrice.

Din nefericire, în urma incendiului au murit 150 de păsări, pompierii reușind să salveze 15 păsări și 4 pisici.

Și în cazul acestui incendiu, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric.

Pe lângă intervențiile în situații de urgență, pompierii au desfășurat 15 misiuni de informare preventivă privind prevenirea răspândirii virusului SARS CoV2.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*