Administrație

Colterm primește bani de la Guvern. Nica: „Principiul mâinii întinse pentru a primi de la București nu poate funcționa la nesfârșit”

Colterm primește bani de la Guvern. Nica: „Principiul mâinii întinse pentru a primi de la București nu poate funcționa la nesfârșit”
Adora Beauty

Guvernul Cîțu va ajuta din nou Primăria Timișoara cu o a treia contribuție financiară consistentă în 7 luni de la preluarea mandatului, a anunțat, miercuri, liderul administrației județene.

Alin Nica a precizat că banii vor veni în contextul în care Primăria trebuie să cumpere certificatele verzi pentru Colterm, adică să se achite de obligațiile care îi revin prin lege din cauza faptului că poluează.

Astăzi am semnat și am susținut alocarea banilor de la Guvern, însă trebuie să se înțeleagă la nivelul administrației municipiului că principiul mâinii întinse pentru a primi de la București nu poate funcționa la nesfârșit. Sper că banii obținuți de la Guvern vor fi cheltuiți înțelept, pentru bunăstarea timișorenilor și nu pentru a acoperi deficiențe de management sau alte incapacități. Legat de Colterm, timișorenii, Guvernul, chiar și eu, am așteptat cu interes soluția Primăriei Timișoara. Mai mult, m-am oferit să devin parte din soluție dar ajutorul și intenția mea au fost trecute cu vederea de către edilii locali”, a spus Alin Nica.

Președintele CJ Timiș a mai declarat că strategia promisă pentru salvarea Coltermului nu a venit încă, nici măcar la nivel de discurs, ultima știre notabilă din această direcție fiind legată de numirea directorului cu istoric penal.

„Suma care va fi alocată de Guvern este una foarte mare și reprezintă aproape cuantumul total al banilor primiți de toate celelalte localități din județul Timiș. Desigur că timișorenii și orașul Timișoara merită, merită toți banii primiți și mai mult decât atât, însă în egală măsură, aceștia merită soluții reale și management profesionist”, este de părere Nica.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*