Administrație

A dispărut muntele de gunoaie din zona Kuncz

A dispărut muntele de gunoaie din zona Kuncz

Nu mai puțin de 925 de tone de deșeuri au fost ridicate în ultimele două luni de pe terenurile publice din acest cartier, cele mai multe din zona bisericii.

Acțiunea din Kuncz a fost rezultatul unei colaborări între departamentele Primăriei Timișoara, Retim și Poliția Locală Timișoara.

Întreaga operațiune a costat municipalitatea timișoreană sute de mii de lei din bani publici, însă cartierul Kuncz este acum, după Paști, unul mult mai curat. Iar polițiștii locali se vor îngriji ca el să rămână așa și vor amenda drastic persoanele care vor mai abandona ilegal gunoaie pe domeniul public.

„Și voi, timișorenii, puteți contribui la o Timișoară curată. Puteți economisi milioane de lei anual din bugetul primăriei, bani pe care municipalitatea îi poate folosi, de exemplu, la o salubrizare stradală mai bună dacă duceți mobila veche sau deșeurile din construcții la cele patru puncte de colectare ale RETIM Ecologic Service SA, unde le puteți depozita gratuit”, au transmis reprezentanții Primăriei Timișoara.

În cazul unor cantități mai mari, puteți apela contra cost la Retim pentru transportul și gestionarea acestor deșeuri.

Detalii despre punctele de colectare ale Retim care preiau gratuit anumite tipuri de deșeuri găsiți aici: https://retim.ro/utile/puncte-de-colectare/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*