Eveniment

Sancțiuni de peste 44 mii lei aplicate de polițiști în Timiș

Sancțiuni de peste 44 mii lei aplicate de polițiști în Timiș

Peste 250 de forțe au acționat, marți, pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, aceștia au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. La activităţi au participat 289 de forţe de ordine, fiind verificate 67 de societăți comerciale, precum şi 77 de mijloace de transport persoane, dintre care 46 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 1.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 44.100 de lei. Dintre acestea, 155 de sancțiuni contravenționale în valoare de 42.100 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 13 sancțiuni în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*