Eveniment

Tânăr fără permis și drogat, urmărit de poliție pe străzile din Lugoj

Tânăr fără permis și drogat, urmărit de poliție pe străzile din Lugoj

Polițiștii lugojeni efectuează cercetări față de un tânăr de 24 de ani, care a refuzat să oprească la semnalele acestora. Acesta nu deținea permis de conducere și s-ar fi aflat sub influența substanțelor psihoactive.

Luni, polițiștii Biroului Ordine Publică Lugoj, în timp ce se aflau la datorie pe Splaiul 1 Decembrie 1918 din oraș, au efectuat unui autoturism semnalul regulamentar de oprire, folosind mijloacele luminoase și acustice, moment în care conducătorul auto a accelerat și a refuzat să oprească.

După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului până la intersecția cu strada Timișorii, unde acesta a intrat în coliziune cu alte două autovehicule parcate, fiindu-i imposibilă efectuarea altei manevre.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că tănărul de 24 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât prezenta un comportament dezorientat și fiind incoerent în vorbire, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultând o valoare pozitivă.

De asemenea, în autoturismul său au fost găsite patru pliculețe cu materie vegetală, care au fost sigilate si urmează a fi predate către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timisoara.

Totodată, s-a stabilit că acesta ar fi sustras mașina de la tatăl său fără voia acestuia cu scopul de a se plimba.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană sub influența substanțelor psihoactive”, „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule” și „furt în scop de folosință”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*