Administrație

Atribuțiile subprefecților de Timiș. Prefectul Nemeth a semnat ordinul

Atribuțiile subprefecților de Timiș. Prefectul Nemeth a semnat ordinul

Prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth, a semnat Ordinul prin care se se stabilesc atribuțiile subprefecților Ovidiu Virgil Drăgănescu și Andrei Molnar.

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va avea atribuții cu privire la exercitarea, în numele prefectului, a conducerii serviciilor publice deconcentrate, respectiv a celor menționate la art. 2 alin. 1 pct. 1 din HG nr. 906/2020 astfel cum a fost modificat prin HG nr. 66/2021.

Subprefectul Andrei Molnar va avea atribuții cu privire la exercitarea, în numele prefectului, a conducerii serviciului public comunitar de paşapoarte şi de a serviciului publicc comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor. Totodată, acesta va avea atribuțiile menționate la art. 2 alin. 1 pct. 2 din din HG nr. 906/2020 astfel cum a fost modificat prin HG nr. 66/2021 privind conducerea operativă a instituției prefectului, incluzând eliberarea apostilei și exercitarea atribuţiilor rezultate ca urmare a aplicării actelor normative cu caracter reparatoriu şi convocarea în şedinţe lunare a comisiilor care au ca obiect punerea în aplicare a acestor legi.

Înlocuitorul de drept al prefectului a fost desemnat subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*