Politic

Marian Coandă, președintele ALDE Timiș: „Noua echipă este formată din oameni tineri, cu perspectiva de viitor”

Marian Coandă, președintele ALDE Timiș: „Noua echipă este formată din oameni tineri, cu perspectiva de viitor”

ALDE revine pe scena politică! Recent a avut loc Congresul partidului prin care Daniel Olteanu a fost ales președinte al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), acesta fiind votat cu majoritate de voturi de către delegații prezenți online la Congresul partidului.

În urma votului exercitat de delegați s-au stabilit numele celor care vor ocupa funcțiile de președinte al Consiliului Național ALDE, prim-vicepreședinți, vicepreședinți ai partidului și de membri în Biroul Politic Executiv.

Astfel, în ceea ce privește zona de vest, Marian Coandă a fost ales președinte ALDE Timiș, președinte interimar ALDE Caraș-Severin, și vicepreședinte național pe zona de vest.

Am hotărât alături de colegi că un nou început este pasul pe care partidul trebuie să-l facă, astfel încât să putem reprezenta în adevăratul sens al cuvântului interesele cetățenilor. Noua echipă este formată din oameni tineri, cu perspectiva de viitor, asumându-ne trei obiective majore:
1) din 2024 ALDE să aibă reprezentanți în Parlamentul European,
2) triplarea numărului de aleși locali prin care ALDE să vină cu proiecte mature, responsabile, cu lideri serioși, de încredere, alături de care România să crească;
3) reprezentarea ALDE în Parlamentul României”, ne-a declarat Marian Coandă, președintele ALDE Timiș și vicepreședinte pe zona de vest.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*