Social

Fostul primar din Bocșa, găsit împușcat în propria pensiune

Fostul primar din Bocșa, găsit împușcat în propria pensiune

Emanuel Dănilă, fostul primar din Bocșa, Caraș-Severin, a fost găsit mort la doar o lună după ce a demisionat din funcție din cauza unor probleme medicale. Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre un suicid.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, Ambulanța, dar și cei de la serviciul Criminalistică și Procuratură. Echipajul medical însă nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața fostului edil.

Din primele cercetări, se pare că fostul primar s-ar fi sinucis cu arma pe care o avea în dotare, bărbatul având permis port-armă pentru vânătoare.

În ultima perioadă, fostul primar a avut probleme de sănătate, motiv pentru care a ales să demisioneze din funcție în urmă cu doar o lună și jumătate.

Localnicii și vecinii sunt șocați, în special pentru că, spun ei, era un om care a ajutat întotdeauna comunitatea locală și nu părea să aibă ceva probleme. Pe de altă parte, aceștia spun că bărbatul părea din ce în ce mai deprimat în ultima vreme.

Soția bărbatului este cea care l-a găsit împușcat chiar în cadrul pensiunii pe care acesta o deținea la marginea orașului Bocșa și în care locuia.

Emanuel Dănilă a fost ales primar al Bocșei în 2020, însă din cauza unor probleme de sănătate acesta a demisionat în luna martie.

Primarul a fost căsătorit de două ori și avea doi copii cu prima soție. După divorț, Dănilă s-a recăsătorit cu o fostă angajată, cu care a mai avut un copil, care în prezent are aproximativ șase ani.

Marcel Vela a postat pe pagina oficială de Facebook, PNL Caraș-Severin, un mesaj de condoleanțe.

„Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post COVID, din cauza căreia a și demisionat din funcția de primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

Sursa: Antena 3

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*