Administrație

Consilierul local Daniela Mariș: Locuitorii din Șagului vor avea o bază sportivă

Consilierul local Daniela Mariș: Locuitorii din Șagului vor avea o bază sportivă

În ședința Consiliului Local al Municipiului Timișoara de joi a fost aprobată alocarea de fonduri pentru proiectul tehnic al unei zone sportive ce se va ridica în zona Șagului.

„În calitate de consilier municipal am votat bugetul local al municipiului Timișoara pe anul 2021, în sumă de 1,41 miliarde lei, din care 787 milioane lei reprezintă bugetul de funcționare și 620 milioane lei reprezintă bugetul de dezvoltare. Am propus și s-a votat în unanimitate amendamentul pentru obiectivul de investiții Zonă sportivă și de agrement, bazin de înot acoperit, bazin de înot în aer liber, teren de tenis, alte amenajări exterioare, strada Paul Constantinescu. Este vorba, în primă fază, de realizarea proiectului tehnic în valoare de 155.200 lei, în condițiile în care există studiu de fezabilitate.  Este un proiect al administrației liberale”, a declarat Daniela Mariș.

Consilierul local a mai precizat că realizarea unui complex sportiv și  de recreere este important pentru locuitorii orașului, pentru încurajarea practicării sportului care este benefic sănătății, reprezintă de asemenea, oportunitatea petrecerii timpului liber împreună cu familia, făcând mișcare în bune condiții.

„Calitatea vieții cetățenilor este strâns legată de accesul pe care îl au la facilități pentru petrecerea timpului liber și practicarea sportului, în condiții optime, într-un complex sportiv și de agrement modern”, este de părere Daniela Mariș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*