Politic

Consiliul Local Timișoara, la inițiativa consilierului local Andra Lăpădatu, a votat dublarea burselor sociale

Consiliul Local Timișoara, la inițiativa consilierului local Andra Lăpădatu, a votat dublarea burselor sociale

Tineretul SocialDemocrat Timișoara a solicitat Consiliului Local Timișoara, la finalul anului 2020, să dubleze cuantumul tuturor celor patru burse pentru elevii eligibili.

Astăzi, Consiliul Local Timișoara, la inițiativa consilierului local Andra Lăpădatu, a votat dublarea burselor sociale. În acest sens, cuantumul acestora ajunge la 140 RON.

În Timișoara, 1360 de copii beneficiază de burse sociale. Acesta este un prim pas spre dublarea tuturor burselor școlaredin Timișoara. Creșterea calității educației continuă fie o prioritate pentru TSD Timișoara.

“Un pas mic pentru noi, dar un pas uriaș pentru elevii din Timișoara! Cu ajutorul colegei noastre, Andra Lăpădatu, consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Timișoara, am reușit dublarea burselor sociale. Cuantumul burselor sociale se dublează astăzi, ajungând la 140 RON. Demersurile pentru creșterea calității educației în Timișoara și în județul Timiș nu se opresc aici, vom continua identificăm soluții pentru problemele din acest domeniu. Împreună reușim sporim șansele la educație pentru elevii Timișoarei”, a declarat Răzvan Barta, președinte al Tineretului SocialDemocrat Timișoara.

Prin acest amendament propus și adoptat astăzi la bugetul local al Timisoarei, bursele sociale ale elevilor timișoreni au crescut la valoarea de 140 RON, idee susținută încă de anultrecut de către organizația de tineret TSD Timișoara. “În momentul de față, de aceste burse beneficiază un număr de 1360 de elevi. PSD continuă astfel inițiativele prin care încearcă să ajute elevii din familiile defavorizate încercând le asigure șanse egale de dezvoltare tuturor”, a declarat consilierul local, Andra Lăpădatu.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*