Politic

Acțiune de ecologizare organizată de social-democrați pe malul râului Timiș, în localitatea Șag

Acțiune de ecologizare organizată de social-democrați pe malul râului Timiș, în localitatea Șag

Membri ai PSD Timiș au marcat astăzi, 22 aprilie 2021, Ziua Pământului, printr-o acțiune de ecologizare pe malul râului Timiș, în localitatea Șag din județul Timiș.

Acțiunea de curățenie a început la ora 16:00 și timp de câteva zeci de minute s-a strâns o cantitate considerabilă de deșeuri din natură, participând astfel la protejarea mediului, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viață cât mai sănătoase pentru comunitate și pentru locuitorii acesteia.

La eveniment au mai participat: senatorul Sebastian Răducanu, secretar executiv al organizației social-democrate din Timiș și Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș. ”Protecția mediului trebuie să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Ceea ce am realizat împreună cu colegii mei, astăzi, este o acțiune asumată, menită să marcheze determinarea și implicarea social-democraților în protejarea mediului înconjurător. De-a lungul timpului, PSD a fost și va rămâne un promotor al apărării pădurii, iar guvernele PSD au impus o întreagă legislație care să combată drastic defrișările ilegale – Codul Silvic, Radarul Pădurii, sistemul 112 pentru transportul suspect de lemn, modificarea legii contravențiilor silvice, etc. Săptămâna viitoare PSD va depune un proiect de lege pentru <achiziții verzi>, prin care asigură suport legislativ ca achizițiile publice să protejeze mediul, să scurteze lanțurile de transport și distribuție”, a transmis senatorul PSD Timiș Sebastian Răducanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*