Eveniment

Descinderi la o grupare infracțională bănuită de șantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Descinderi la o grupare infracțională bănuită de șantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

La data de 21 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat 4 perchezitii domiciliare în municipiul Timisoara, la 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani.

Indivizii sunt cercetați într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de şantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma percheziţiilor au fost ridicate: o armă scurtă tip pistol, calibrul 9 mm împreună cu încărcătorul aferent ce conţinea 8 cartușe, mai multe plicuri ce par a conține substanțe psihotrope, suma de 14.000 de lei și 4.030 de euro.

La sediul I.P.J Timiș au fost conduse 4 persoane în vederea audierilor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 39 de ani, urmând ca în data de 22 aprilie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiș şi al politiştilor din cadrul Biroului Operaţiuni Speciale Timișoara .

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*