Politic

Grindeanu: Criză politică este generată de „o coaliţie a pierzătorilor”

Grindeanu: Criză politică este generată de „o coaliţie a pierzătorilor”

Criză politică de la nivelul țării este generată de “o coaliţie a pierzătorilor”, iar principalul responsabil este președintele Klaus Iohannis.

Este afirmația prim-vicepreşedintelui PSD, Sorin Grindeanu prezent într-o conferință de presă la Timișoara. “Suntem în plină criză sanitară, suntem în mijlocul valului trei, suntem în criză economică și iată că peste aceste două crize se așează criza politică. Principalul vinovat pentru această criză politică este Klaus Iohannis, el a girat și a permis constituirea acestei coaliţii dezastruoasă, o coaliţie a pierzătorilor. Au ajuns să guverneze niște nimeni puși în scaune de Klaus Iohannis fără ca măcar să câștige alegerile. Vedem acum că preşedintele se ascunde. Probabil îi este teamă să dea ochii cu românii şi să-şi asume greşeala de a fi nominalizat un guvern de o calitate atât de slabă”, a precizat prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu.

În plus, Sorin Grindeanu a declarat că social-democrații susțin instalarea unui guvern PSD sau declanșarea alegerilor anticipate. “Susţinem două lucruri. Guvern PSD cu prim-ministru PSD pentru că noi am câştigat alegerile, asta este prima noastră opțiune. Dacă acest lucru nu se poate, citând din clasici în viaţă care se află, probabil, la schi acum, trebuie să ne întoarcem la popor. Poporul întotdeauna are dreptate, asta auzeam în urmă cu un an, de la preşedintele Iohannis, care ne spunea că parlamentul, acum un an, nu mai reflecta voinţa românilor. Îl anunţ că acum parlamentul nu mai reflectă voinţa românilor. Și a doua opţiune ar fi alegeri anticipate”.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*