Administrație

Acțiune de ecologizare într-o comună din Timiș

Acțiune de ecologizare într-o comună din Timiș

Se dă startul la curățenie în comuna Sânanadrei! Sâmbătă, 17 aprilie, reprezentanții primăriei, împreună cu mai mulți consilieri locali organizează o acțiune de curățenie generală în localitate.

Acțiunea este derulată sub sloganul “Împreună pentru cea mai curată comună!”. Astfel, sunt așteptați și cetățenii să dea o mână de ajutor pentru ecologizarea comunei Sânandrei.“Împreună pentru cea mai curată comună! Participă și TU la acțiunea de voluntariat organizată de consilierii locali și Primăria Sânandrei prin care se dorește efectuarea unei curățenii de primăvară. Acțiunile de voluntariat și simțul civic au dovedit tot timpul că noi suntem o comunitate închegată”, a transmis primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 09.00, locul de întâlnire fiind clădirea primăriei Sânandrei. Vor fi curățate arterele principale, Carani- calea Aradului, Gara – calea Aradului continuarea străzii Primăverii. Primăria va pune la dispoziție utilajele necesare, saci și mânuși.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*