Administrație

Încep lucrările pentru construirea sălii de sport la Şcoala Generală nr.25

Încep lucrările pentru construirea sălii de sport la Şcoala Generală nr.25

Încep lucrările pentru construirea sălii de sport la Şcoala Generală nr.25, de pe strada Cosminului din Timișoara.
Primăria Municipiului Timișoara a predat, miercuri, 14 aprilie, amplasamentul către constructor pentru începerea proiectului de construire a noii săli de sport la Școala Generală nr. 25, un proiect finanțat din fonduri europene.

În cadrul acestui contract se vor realiza: o sală de sport la Școala Generală nr.25 în regim de înălțime P și P înalt; un teren de sport exterior cu o pistă de alergare și sărituri; un teren de joacă pentru copiii claselor I-IV;alei și trotuare perimetrale, alee carosabilă, platformă ecologică, împrejmuire și iluminat exterior.

„La Școala Generală nr. 25, unde studiază aproximativ 1000 de elevi, vom construi o sală de sport de 1500 de metri pătrați și un teren de sport exterior cu pistă de alergare și sărituri, dar și un teren de joacă pentru copiii din clasele primare. Primăria Timișoara mai are programate în acest an și alte lucrări la această școală, cu finanțare prin PNDL, prin care se vor realiza noi săli de clasă. Doar anul acesta, pentru investițiile în grădinițele, școlile și liceele din Timișoara, primăria are alocate aproape 100 de milioane de lei în proiectul de buget ce urmează să fie aprobat”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Valoarea contractului este de 7,6 milioane de lei cu TVA inclus, iar lucrarea va fi realizată de asocierea EXTRA PROMPT SRL-CONSTRUCTIM SA. Durata de execuție este de 12 luni.

Proiectul Realizare mansardă la corpurile existente în regim P+1E şi P+2E-etapa I la Şcoala Gimnazială (Generală) nr. 25“, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală este în faza de licitație pentru execuția lucrărilor și au fost depuse și analizate 5 oferte, urmând ca să fie desemnat câștigătorul în cel mai scurt timp.

Durata de execuție este de 9 luni. În cadrul acestui contract se vor realiza: mansardarea clădirilor existente ale școlii; montarea unei instalații de paratrăsnet pentru protejarea clădirilor; instalarea unei instalații de degivrare pentru acoperiș, lucrări de consolidare a clădirilor existente.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*