Turism

În ce condiții vom putea merge în vacanță în Grecia

În ce condiții vom putea merge în vacanță în Grecia

Veşti bune pentru românii care vor să-şi petreacă vacanţa in Grecia. Din 16 aprilie, persoanele vaccinate, cele care au avut in ultimele 3 luni COVID și persoanele care prezintă un test PCR negativ nu mai trebuie să stea în carantină. După anunţul ministrului Economiei, agențiile de turism au fost asaltate de cereri.

Grecia este una dintre destinațiile preferate ale românilor. Astfel că după informațiile oferite de ambasada Greciei în România, oamenii au început deja să își facă rezervări.

Din 16 aprilie, românii vor putea intra în Grecia cu un test PCR negativ sau cu certificatul de vaccinare fără să mai fie nevoie să stea în carantină. Prețurile pentru o vacanță în Grecia pornesc de la 385 de euro pentru șapte nopți, cu zbor inclus.

Sunt și români care spun că își vor petrece vacanțele în România anul acesta.

Potrivit autorităților române, la întoarcerea din Grecia, totul depinde de rata de infectare de acolo. Chiar dacă Grecia figurează pe lista CNSU în momentul întoarcerii, cei care sunt vaccinați ori fac dovada, printr-un certificat medical, că au trecut prin boală în ultimele 90 de zile, vor fi scutiți de carantină la intrarea în România.

 Sursa: TVR

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*