Social

Acțiune de ecologizare a comunei Moravița. Cetățenii, chemați să dea o mână de ajutor

Acțiune de ecologizare a comunei Moravița. Cetățenii, chemați să dea o mână de ajutor

Locuitorii comunei Moravița și a satelor aparținătoare sunt așteptați la finalul acestei luni la o acțiune de ecologizare.

Astfel, vor fi două zile în care voluntarii implicați, de la mic la mare, vor face curățenie în comună și va fi cel mai mare exercițiu de mobilizare comunitară din Moravița de până acum, susțin organizatorii.

Luni 26 aprilie, începând cu ora 10 în fața Școlii din Moravița, pentru curățenie în Moravița și Dejan.

Marți 27 aprilie, începând cu ora 10 în fața Școlii din Stamora Germană, pentru curățenie în Stamora Germană și Gaiu Mic.

Pentru că merităm să trăim într-un mediu mai curat, mai sănătos și trebuie să redăm naturii strălucirea pe care o merită, haideți să „Curăţăm Comuna Noastră” împreună. În spatele oricărui proiect de succes se află o echipă de organizare. Fie că ești elev sau student, fie că ești angajat și vrei să simți că ai o reală contribuție, fie că nu ești în niciuna dintre aceste categorii, dar simți că acesta este semnalul de care aveai nevoie să te implici … Da, acum e momentul! Participă și TU la această acțiune de voluntariat organizată de Consilierii Locali și Primăria Comunei  Moravița”, transmite primarul comunei Moravița, Răzvan Brazdau.

Primăria pune la dispoziție utilajele necesare, saci și mănuși.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*