Eveniment

Tânăr de 22 de ani, prins de poliție după ce a furat un microbuz. A „vizitat” și patru magazine

Tânăr de 22 de ani, prins de poliție după ce a furat un microbuz. A „vizitat” și patru magazine

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost arestat preventiv, pentru furt de auto și furt din societăți comerciale, pentru o perioadă de 30 de zile.

Sâmbătă, în jurul orei 05:00, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras un microbuz din localitatea Igriș.

În urma sesizării, microbuzul a fost dat în urmărire, la scurt timp, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara depistând în trafic, în Timișoara, un tânăr de 22 de ani, care se afla la volanul autovehiculului sustras. Acesta a fost predat polițiștilor orașului Sânnicolau Mare pentru continuarea cercetărilor.

În aceeași dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri și bani din patru societăți comerciale, de pe raza localităților Lovrin, Sânpetru Mare și Igriș, cauzând un prejudiciu de 15.000 de lei.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi sustras mai multe pachete de țigări și bani din cele patru societăți comerciale, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Sâmbătă, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar duminică, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*