Administrație

Primarul Marius Graur: „Încep lucrările la rețeaua de apă și canalizare în comuna Lovrin, prin POIM”

Primarul Marius Graur: „Încep lucrările la rețeaua de apă și canalizare în comuna Lovrin, prin POIM”

De săptămâna viitoare vor începe lucrările la rețeaua de canalizare în comuna Lovrin. Este vorba despre un proiect european, care vizează lucrări de execuție la reţele de apă şi canalizare în Lovrin, Sânpetru Mare, Saravale.

Potrivit edilului Marius Graur, acest contract face parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș”, din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Astfel, cele trei localități Lovrin, Sânpetru Mare, Saravale și vor beneficia de aproximativ 12 km de rețele noi de distribuție a apei, 1,6 km de conducte de canalizare reabilitate, 41 km de rețele noi de canalizare, 25 stații de pompare a apelor uzate și  conducte de refulare cu lungimea totală de 22 km.“Este vorba despre proiectul de la Aquatim care include localitățile Lovrin, Sânpetru Mare, Saravale. Organizarea de șantier pentru toate trei obiective se face aici, la Lovrin. Le-am dat o locație, acum facem demersurile și actele necesare pentru închirierea spațiului, avizele la ENEL, apă, etc. pentru desfășurarea lucrărilor”, a transmis primarul comunei Lovrin, Marius Graur.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, urmate de 60 de luni perioada de garanție.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*