Eveniment

Verificări ale polițiștilor la societăți comerciale şi mijloace de transport persoane

Verificări ale polițiștilor la societăți comerciale şi mijloace de transport persoane

Peste 400 de forțe au acționat weekendul trecut pe raza județului Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-COV-2.

Au fost verificate 434 de societăți comerciale, precum şi 281 de mijloace de transport persoane, dintre care 86 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 728 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 311.050 de lei. Dintre acestea, 584 de sancțiuni contravenționale în valoare de 169.550 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 100 de sancțiuni în valoare de 42.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 13 sancțiuni în valoare de 67.000 de lei au fost aplicate operatorilor economici care nu respectă programul de activitate cat si pentru nerespectarea masurilor ce privesc diminuare impactului riscurilor.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*