Administrație

Sediul ACOR Timiș din Șag se ridică văzând cu ochii

Sediul ACOR Timiș din Șag se ridică văzând cu ochii
Adora Beauty

Primarul comunei Șag, Flavius Alin Roșu, a fost azi să vadă, la fața locului, stadiul lucrărilor la Sediul și centrul de perfecționare ACOR Timiș.

„Împreună cu președintele interimar, domnul Curuți Ionel, cu președintele executiv, domnul Sorincău Ioan, cu arh. șef Rus Gabriel și firma executantă – SC TUBULAR TEHNO SYSTEM SRL, reprezentată de domnul Hodor Cornel, am văzut că se toarnă placă peste etajul 1. În calitate de primar al comunei Șag, dar și de membru în Consiliul Director al Asociației Comunelor din România, filiala Timiș, mulțumesc celor implicați în proiect și tuturor membrilor ACoR și asigur că Șagul va găzdui așa cum se cuvine acest sediu”, a transmis primarul comunei Șag, Flavius Alin Roșu.

În data de 17 februarie 2020 au început lucrările de executie a noului sediu și centru de perfecționare ACOR Filiala Timiș. Valoarea totală a investiției în urma licitației este de aproximativ 4 000 000 lei.

Sediul pentru filiala județeană Timiș a Asociației Comunelor din România este ridicat pe un teren cu o suprafață de 2.153 mp, iar construcția urmează să aibă o suprafață desfășurată de aproximativ 900 mp, în regim de înălțime P+E+M.

În viitoarea clădire a A.C.O.R. Timiș, situată pe raza comunei Șag, își vor desfășura activitatea profesională atât cei peste 260 de angajați ai asociației, cât și potențialii angajați pentru sectorul administrativ – cetățeni ai comunei Șag.

Noul sediul va avea săli de curs și sală de conferințe de aproximativ 200 de locuri. În primăriile din cele 89 de comune membre există peste 5.000 de potențiali beneficiari pentru centrul de perfecționare: aleși locali, funcționari publici și personal contractual. Aceștia vor beneficia de condiții foarte bune de pregătire profesională, obligatorie pentru marea lor majoritate.

În acest context, comuna Șag va apărea pe harta țării și ca locație a Filialei județene Timiș a ACOR.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*