Educație, Social

Agro Village – piața produselor agroalimentare tradiționale din Banat, la USAMVB

Agro Village – piața produselor agroalimentare tradiționale din Banat, la USAMVB

Agro Village – piața produselor agroalimentare tradiționale a producătorilor locali și regionali din Banat, se va deschide sâmbătă, 3 aprilie, la USAMVB.

Evenimentul va avea loc de la ora 10:00, pe platforma Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului.

“Pe tot parcursul evenimentului se vor respecta toate măsurile de prevenție anti-COVID. Trebuie să fim responsabili. Din oră în oră se vor dezinfecta toate suprafețele și obiectele comune care sunt utilizate. În plus vă recomandăm soluția dezinfectantă de la intrare în AgroVillage. Cunoscând eficiența măștilor de protecție, credem că este important să alegem informații corecte de la specialiști și să fim responsabili unde și cum să purtăm masca. Pentru a preveni răspândirea COVID-19, accesul consumatorilor în AgroVillage trebuie să se realizeze într-un număr limitat, trebuie menținută permanent distanțarea socială recomandată de minim 1,5 metri față de ceilalți producători, dar și de cumpărători“, transmit organizatorii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*