Administrație

Bază sportivă construită la Sânnicolau Mare, printr-un proiect finanțat de CNI

Bază sportivă construită la Sânnicolau Mare, printr-un proiect finanțat de CNI
Adora Beauty

Locuitorii dintr-un oraș de lângă Timișoara vor beneficia, în curând, de o bază sportivă! În mai puțin de un an de zile, orașul Sânnicolau Mare va avea o bază sportivă, cu finanțare obținută de la Compania Națională de Investiții.

Potrivit primarului Dănuț Groza, constructorul se apropie de final cu proiectul, iar pentru execuția lucărilor are un termen de 9 luni. “În vederea desfășurării lucrărilor de construire în condiții optime, Primăria a pus terenul în suprafață de 1.7 ha la dispoziția constructorului, în acest sens fiind executate ample lucrări de: desființare clădiri existente pe amplasament; desființare bazin strand; relocare firida electrică; relocare rețea electrică; relocare rețea gaz;  relocare rețea apa; desființare împrejmuire teren de fotbal; nivelare teren în vederea aducerii terenului la aceeași cotă”, a precizat Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

Astfel, conform proiectului, noua bază de la Sânnicolau Mare va avea un teren mare de fotbal, cu nocturnă, dar și tribune. În plus, se va construi și un teren multifuncțional acoperit cu un covor de tartan pe care se va putea juca handbal, tenis, baschet, volei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*