Administrație

Viceprimarul Cosmin Chira: „Ne dorim să atragem cât mai multe fonduri europene și să ajungem în topul comunelor fruntașe, acolo unde de fapt ne este locul”

Viceprimarul Cosmin Chira: „Ne dorim să atragem cât mai multe fonduri europene și să ajungem în topul comunelor fruntașe, acolo unde de fapt ne este locul”

În comuna Remetea Mare și satul aparținător Ianova continuă, din luna martie, lucrările la șanțuri, podețe și trotuare.

Potrivit viceprimarului Cosmin Chira, în plan mai sunt prevăzute și alte lucrări. De exemplu, reabilitarea drumului de legătură dintre Remetea Mare și Ianova pe o porțiune de 8 kilometri, dar și extinderea rețelei de canalizare.

Eu vin din mediul privat, nu am mai lucrat la stat. Lucrurile aici se mișcă mult mai greu decât în mediul privat. Momentan nu avem bugetul făcut și nu putem face mare lucru, stau proiectele blocate. Ca și investiții în Remetea Mare și Ianova avem executarea aleilor pietonale, șanțurilor și podețelor. Până în prezent stadiul lucrărilor este de 35%.

În maxim 2-3 săptămâni se va începe și reabilitarea drumului de legătură dintre Remetea Mare și Ianova, care se întinde pe o lungime de 8 km. Va fi reabilitat, dar și lărgit cu un metru, la cote normale. Am vorbit și cu domnul director de la Dezvoltare de la Aquatim, în cel mai scurt timp, la sfârsitul lunii aprilie, se va începe și executarea rețelei de canalizare.

Ne dorim să atragem cât mai multe fonduri europene, să dezvoltăm comuna și să ajungem în topul comunelor fruntașe, acolo unde de fapt ne este locul. Suntem o comună la 10 km de Timișoara și chiar trebuie să ne dezvoltăm”, a precizat viceprimarul comunei Remetea Mare, Cosmin Chira.

Valoarea investiției este de aproximativ 5 milioane euro.

VIDEO aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*