Administrație

Transport metropolitan între Ianova – Remetea Mare – Timișoara

Transport metropolitan între Ianova – Remetea Mare – Timișoara

Transportul metropolitan se extinde în judeţul Timiş! Locuitorii din comuna Remetea Mare și satul Ianova beneficiază, din luna februarie, de transport metropolitan.

Linia M27 Timișoara – Remetea Mare – Ianova circulă pe traseul următor: Ianova (centru)- Ianova (la Cruce)- Strada III- Strada I- Primăria Remetea Mare- Privighetoarea- Ghiroda (DN 6)- Arena Aqua- Victor Economu- Badea Cârțan- Bastion- Mărăști și retur. Am făcut un contract de colaborare cu Societatea Metropolitană de Transport Timișoara. Călătorii comunei Remetea Mare au o grămadă de beneficii. Abonamentul este la un preț mai redus decât cel de dinainte, un abonament de 93 lei, cu care poți circula atât în zona metropolitană, cât și în toată zona urbană cu orice mijloc de transport: tramvai, troleibuz, autobuz. Înca un lucru bun este că elevii și pensionarii au gratuitate”, a transmis viceprimarul comunei Remetea Mare, Cosmin Chira.

VIDEO aici:

La cererea mai multor călători din Remetea Mare și Ianova începând cu data de 01.04.2021 programul de mers al autobuzului M27 se modifică. Potrivit reprezentanților Primăriei Remetea Mare, se modifică plecarea curselor de dimineața și plecarea curselor din zilele nelucrătoare.

Pe scurt, facilitățile acordate pentru cetățeni sunt: gratuitate pentru pensionari, preșcolari, elevi, reducere 50% pentru studenți și doctoranzi, pentru deținătorii Titlului Cetățean de Onoare, pentru persoanele cu handicap grav și accentuat, însoțitorii acestora respectiv asistenții personali ai acestora, în calitate de beneficiari ai Legii 448/ 2006, gratuitate pentru o perioadă de o lună de zile, pentru donatorii onorifici de sânge şi plasmă.

În plus, stațiile de autobuz din comuna au primit un nou aspect.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*