Eveniment

Hoți prinși în flagrant când furau un catalizator de pe un autoturism

Hoți prinși în flagrant când furau un catalizator de pe un autoturism

Doi tineri, de 22 și 28 de ani, au  fost reținuți de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Lugoj pentru comiterea unor furturi de componente auto.

În data de 29 martie, în jurul orei 11:30, polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei de la Ordine Publică din cadrul municipiului Lugoj, au oprit și depistat în trafic doi tineri, de 22 și 28 de ani, aceștia fiind surprinși în flagrant după ce ar fi încercat să sustragă un catalizator de pe un autoturism parcat pe strada Salcâmului din municipiul Lugoj.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în perioada 23 – 29 martie a.c., cei doi tineri ar fi comis un număr de șase acte materiale de furt, sustrăgând mai multe catalizatoare de pe mai multe autorisme din municipiul Lugoj.

În autoturismul cu care se deplasau au fost găsite mai multe ustensile folosite pentru comiterea infracțiunilor de furt, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cei în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*