Administrație

Viceprimarul comunei Remetea Mare: „Primăria vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online”/ VIDEO

Viceprimarul comunei Remetea Mare: „Primăria vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online”/ VIDEO

În contextul pandemiei de COVID-19, programul de digitalizare a sectorului public a devenit o prioritate a instituțiilor locale, care sunt nevoite să se adapteze noului context, să reducă aglomerația din instituții, să debirocratizeze fluxurile operaționale și să reducă costurile totale de funcționare.

Primăria Remetea Mare vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online! Astfel, cetățenii evită cozile de la primărie și pot economisi timp, cu ajutorul aplicației Regista. “Am introdus plata cu cardul. Am pus un aparat POS în primărie. Am început procesul de înrolare ghiseul.ro, să le dăm posibilitatea cetățenilor să plătească taxele și impozitele online”, a explicat viceprimarul comunei Remetea Mare, Cosmin Chira.

Prin această aplicație se vor putea face plăți online; puteți depune cereri online pentru diverse solicitări; faceți Sesizări pe harta digitală a comunei; faceți programări online ( audiențe primar/viceprimar); verificați stadiul documentelor, de acasă în timp real; aveți acces rapid la documente de interes public.

Mai multe detalii găsiți aici: https://remeteamare.regista.ro/.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*