Administrație

Stadiul lucrării de modernizare a drumului județean care face legătura între Timișoara și Autostrada A1, prin Dumbrăvița

Stadiul lucrării de modernizare a drumului județean care face legătura între Timișoara și Autostrada A1, prin Dumbrăvița

Lucrările continuă pe DJ691: lărgirea la patru benzi a sectorului km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoarei și Centura Timișoarei – Autostrada A1 (km. 12+975). Prin proiect este prevăzută lărgirea șoselei la patru benzi de circulație, modernizarea – vor rezulta 10,25 kilometri de drum județean modernizat şi ranforsarea structurii de transport rutier existente.

Au început lucrările la tronsonul II – zona Giarmata, până la autostradă, fiind realizate fizic în proporție de aproximativ 13%.

Valoarea totală a proiectului este de 80,3 milioane lei, din care 66,4 milioane lei reprezintă buget nerambursabil, din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR) și de la Bugetul de Stat, prin Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020.

Data de finalizare a investiției este, conform contractului de finanțare, 30 septembrie 2022.

Proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Timiş în parteneriat cu Primăria Dumbrăvița și Primăria Municipiului Timișoara. Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în luna septembrie 2020.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*