Social

Curg petițiile anti USR la Timișoara

Curg petițiile anti USR la Timișoara

Se cere demisia Anei Munteanu din funcția de consilier local și interzicerea în orice funcție publică.

Cerem demisia acestei persoane Ana Munteanu din funcția de consilier USR și interzicerea în orice  funcție publică daunând grav sănătății tuturor cetățenilor României! Horeca este momentul tău de Glorie acum!”, se arată în petiția online.

https://www.petitieonline.com/demisia_ana_munteanu_consilier_usr_timisoara

Reamintim, Ana Munteanu a intrat în atenția publică după episodul de sâmbătă după- amiază. Ea a mers însoțită de un jandarm într-un restaurant din Timişoara pentru a arăta că locația nu respectă regulile şi cu oraşul în carantină primeşte clienţi pe bază de rezervare. Consiliera a recunoscut că persoanele care au făcut rezervarea erau „sub acoperire” și că ea îi cunoștea. Ana Munteanu a intrat în restaurant alături de jandarmi pentru a se asigura că cei patru “figuranți” nu vor fi amendați.

Nici primarul Timișoarei, Dominic Fritz, nu a scăpat de furia cetățenilor. De câteva zile pe Facebook circulă o petiție de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum a demiterii primarului Dominic Fritz. Sunt 800 de persoane care au semnat această petiție, însă e nevoie de 25% dintre locuitorii orașului cu drept de vot.

https://www.openpetition.eu/ro/petition/online/referendum-demitere-primar-timisoara?fbclid=IwAR1UuxiEYTMQjuTa7Hin4ewuH0zMNCfycSbkIvJ0M2XT9NnLLUUB3gV_wSY.

 

 

3 Comentarii

  1. Unde sunt nenumăratele petiții din titlu? Eu văd numai două.

  2. Ăştia din horeca nu sunt multumiți ca sunt scutiți de impozit, că plăteau cel mai mic tva, cine îi manevrează, cine destabilizează oraşul?

  3. Corb la corb nu-si scoate ochii! Partid de paraciosi… Asa au invatat de la parintii lor, care isi urmare au vecinii pe gaura cheii si ii turnau la secu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*