Politic

Alfred Simonis: „N-a dansat decât o vară”

Alfred Simonis: „N-a dansat decât o vară”

Decizia de astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență TIMIȘ, privind carantinarea cu încă șapte zile a Municipiului Timișoara și a patru comune metropolitane, arată că opoziția președintelui PNL Timiș, Alin Nica, la ideea de carantinare a Timișoarei, nu a fost altceva decât gargară politică.

Este de părere deputatul PSD Timiș, Alfred Simonis.

„După ce a pozat timp de câteva zile într-un “haiduc” care se opune dictaturii Bucureștiului, președintele Consiliului Județean a arătat cât de slab este în realitate. Deși, pentru imagine, a continuat să voteze împotriva carantinării. Alin Nica a fost umilit de votul colegilor săi liberali din CJSU Timiș, care au votat masiv pentru prelungirea acestei măsuri nepopulare. Marea majoritate dintre membrii acestui comitet sunt numiți sau păstrați în funcții de către PNL, cu acordul tacit sau explicit al liderului filialei. Așa că, domnul Alin Nica fie a fost lăsat în ofsaid și umilit de către propriul partid în acest joc de imagine, fie a fost protagonistul unui joc duplicitar, în care a încercat să împartă rolurile între actorii liberali: politiștii buni și politiștii răi. Dacă în urmă cu câteva zile liberalii au ținut să arate că au majoritatea în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, astăzi, Alin Nica, urecheat fiind de șefii de la București, și-a pierdut fermitatea în fața colegilor și a arătat timișorenilor că ipocrizia și politicianismul ieftin și neproductiv sunt constante ale politicii liberalilor timișeni!
Cu ce s-au ales cetățenii din acest pseudo-război dintre PNL și USR-PLUS?
Cu minciuni, cu false speranțe, cu jocuri ieftine de imagine, fără nicio soluție decentă și predictibilă privind situația medicală și economică a județului Timiș!”,

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*